Majitelé této RAW restaurace, Sayuri a Ben, jsou mistři RAW kuchyně, kteří kromě provozování restaurace nabízejí i profesionální RAW školení s certifikací. Najdete tady i unikátní léčivý bylinný tonic bar a ochutnat můžete i čerstvou spirulinu :)

sol-logo  What-we-do

Restaurace, kde najdete čistě RAW menu od těstovin, pizzy až po neskutečně vyladěné RAW dezerty. Zakoupit si tady můžete třeba jejich ručně vyráběnou kombuchu, kefíry, jogurty nebo třeba i fresh spirulinu. Na prodej tu mají i několik knih s recepty od majitelky restaurace.

Recept na jednoduché CHIA krekry od Sayuri:

kerky

Ingredience:

  • 6 hrnků oloupané a nastrouhané cukety
  • 2 hrnky oříšků nebo semínek dle vaší volby
  • 1 polévková lžíce soli
  • 1/2 hrnku chia semínek

Postup:

Všechny ingredience kromě chia semínek vložte do blenderu a rozmixujte na jemno. Poté nasypte chia semínka a mixujte jen pár sekund. Celou směs pak rozprostřete na sušící pláty a sušte po dobu 8 hodin při teplotě do 42 stupňů Celsia.

Krekry pak můžete podávat s RAW pomazánkou či krémem.

Staňte se zde certifikovaným RAW CHEF kuchařem:

11953246_801369386639142_1424790697046741618_n

Neomezená hojnost ovoce a zeleniny dělá z Bali dokonalé místo pro přípravu nejrozmanitějších RAW pokrmů. Ať už chcete otevřít svoji vlastní RAW restauraci, rozšířit svoje dovednosti v přípravě RAW pokrmů nebo se jen naučit připravovat RAW stravu pro sebe a svoji rodinu, tak jste tu správně.


Co se dozvíte v základním kurzu: 


Jak vybírat vhodné suroviny pro přípravu RAW pokrmů
Hygiena v kuchyni
Vybavení kuchyně a spíže pro přípravu RAW stravy
Alchymie chutí, vůní a kombinací; jak jídlo správně ochutit a vykouzlit ty nejlepší recepty
Rostlinné alternativy másla, sýrů, krémů, jogurtů a kefírů
Fermentace, nakládaná zelenina, kombucha, kimchi, zelí
Klíčení
Aternativy slazení pokrmů
Umění přípravy RAW dezertů
Příprava RAW čokolád
Superfood výživa
Techniky dehydratace
Práce s nožem – techniky krájení a vykrajování
Praktické obchodní tipy a rady, aby se vztahují na vaše Kavárna / Restaurace
Úvod do taoistického bylinářství a příprava léčivých tonik
Nutriční přednášky: metabolismus, enzymy výživy, oleje, tuky, alkalická rovnováha
Jak připravovat pokrmy pro velký počet lidí

Ukázka denního rozvrhu:

  • 10:30 – 11:30  – Příprava brunche
  • 11:30 – 12:30  – Brunch
  • 14:00 – 15:30  – Lekce výživy
  • 16:00 – 18:30  – Příprava večeře a dezertů
  • 18:30 – 19:30  – Večeře
  • 19:30 – 21:00  – Diskuze a dokumenty o výživě

Další aktivity, které jsou součástí kurzu:

  • Výlet do legendární několika hvězdičkové RAW restaurace Five elements
  • Výlet na spirulinovou farmu – pěstování, výroba a ochutnávka
  • Big Tree Raw Chocolate Factory – výlet do výrobny RAW čokolády

Cena zahrnuje:

  • Raw Food Chef Certifikát č.1 a kvalifikace pro další certifikaci (nabízejí i pokračující kurz)
  • Osobní konzultace a vedení profesionálním RAW Chef kuchařem
  • 200 stránkový manuál s kompletními nutričními informacemi, recepty a vším, co potřebujete k přípravě RAW pokrmů
  • Luxusní ubytování v nádherném místě přímo v Ubudu
  • Lekce jógy, Qi gong a meditace – denně
  • Veškeré připravované jídlo

Cena:  $2999/ osoba

portfolio-3 portfolio-5

portfolio-6 portfolio-9

portfolio-7 portfolio-1

Co mě zaujalo na jejich facebooku:

12359955_832258310216916_5660631246780519624_n

Adresa: Jalan Gootama, Ubud

Web: www.theseedsoflife.net