Krémové pažitkové RAW fettuccine

Skvělý recept na RAW fettuccine z cukety a s bylinkovým kešu krémem, který rozhodně stojí za vyzkoušení.

Ingredience na krém:

  • 60 gramů BIO a RAW kešu oříšků 
  • 2 polévkové lžíce za studena lisovaného olivového oleje
  • šťáva z půlky citrónu
  • špetka himalájské soli
  • svazek pažitky
  • svazek čerstvého oregana
  • 1–2 dcl filtrované vody

Postup:

Všechny suroviny kromě pažitky vložte do blenderu a mixujte do doby, než vznikne krém. Vodu přidávejte postupně tak, abyste dosáhli hustější konzistence. Vzniklou směs dochuťte dle potřeby solí či citrónem, nalijte ji do misky a zamíchejte do ní jemně posekanou pažitku.

Ingredience na fettuccine:

  • 1 cuketa

Postup:

Cuketu omyjte a oloupejte škrabkou na brambory. Pomocí škrabky pak postupně opracujte celou cuketu na dlouhé fettuccinové plátky.


Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2020-05-04T15:54:34+01:00
Přejít nahoru