///Video: Krémové pažitkové RAW fettucione

Video: Krémové pažitkové RAW fettucione

Skvělý recept na RAW fetuccione, který rozhodně stojí za to.

Ingredience na krém:

60 gramů BIO a RAW kešu oříšků 
2 polévkové lžíce za studena lisovaného olivového oleje
šťáva z půlky citrónu
špetka himalájské soli
svazek pažitky
svazek čerstvého oregana
1–2 dcl filtrované vody

Postup:

Všechny suroviny kromě pažitky vložte do blenderu a mixujte do doby, než vznikne krém. Vodu přidávejte postupně tak, abyste dosáhli hustější konzistence. Vzniklou směs dochuťte dle potřeby solí či citrónem, nalijte ji do misky a zamíchejte do ní jemně posekanou pažitku.

Ingredience na fetuccione:

1 cuketa

Postup:

Cuketu omyjte a oloupejte škrabkou na brambory. Pomocí škrabky pak postupně opracujte celou cuketu na dlouhé fettuccinové plátky.

_FXC6149

MŮJ MIXÉR:

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého….:)

Článek k přečtení na mém blogu zde:

Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

2019-01-14T14:11:47+00:00