Raw dezerty nabízí nepřeberné množství kombinací. Jednou z nich je i náš oblíbený netradiční čokoládový pudink.

Recept:
1 ks zralého avokáda
2 ks zralých banánů
2- 4 lžíce kokosového oleje
3 lžíce raw kakaového BIO a RAW prášku

Všechny ingredience vložte do blenderu a pomixujte do hladkého čokoládového pudinku.

Pudink můžete jíst samotný zasypaný ještě kakaem či skořicí nebo s ovocem, které máte. Skvělý je s RAW malinovoz marmeládou. Videorecept najdete na webu :)

pudink 4

MŮJ MIXÉR:

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého….:)

Článek k přečtení na mém blogu zde:

Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma