///Bali brownies

Bali brownies

Tohle brownies je úžasné v tom, že se vytvoří jemně křupavá vrstva na povrchu a vevnitř je brownies nádherně vláčné, jemné a vlhké. Takže kdo máte rádi dezerty tohoto typu, vyzkoušejte :)

Ingredience:

  • 200 gramů mandlí
  • 200 gramů dužiny z mladého kokosu
  • 4 polévkové lžíce RAW kakaového prášku
  • 1 vanilkový lusk
  • 4 polévkové lžíce kokosového cukru
  • 2 polévkové lžíce kokosového oleje
  • trošku vody

Postup:

Do mixéru vložte všechny ingredience a rozmixujte do jemného těstíčka, které pak nalijte na sušící plát. Pokud nebudete mít dužinu z mladého kokosu, tak použijte 200 gramů strouhaného kokosu nebo dužinu z klasického hnědého kokosu, který běžně seženete v supermarketu. Původní recept je ale s čerstvou dužinou. Sušte po dobu cca 16 hodin na 42 stupňů Celsia. Výsledné brownies bude mít křupavou krustu na povrchu a uvnitř bude krásně vláčné. Doporučuji jíst ještě teplé, po vytažení se sušičky.

Recept je součástí kurzu Nejlepší RAW recepty z Bali

Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.

Bali_nahled

Naučte se připravovat božské saláty, exotická smoothie či ovocné tvarohy a jogurty.

Co se v kurzu naučíte?

Čeká vás 102 mých nejluxusnějších Bali RAW videoreceptů a detailně zpracovaný e-book s 252 stranami. A jako bonus mnoho zajímavých slev na nejrůznější produkty a dobroty přímo z Bali.

  • RAW granola
  • Nejlahodnější saláty s dresingy
  • Vynikající pomazánky
  • Lívanečky
  • Bali Brownies
  • Feta sýr
  • Focaccia
  • Špenátový quiche
  • Chipsy a popcorn
  • a mnoho dalších dobrot

V e-booku najdete nejen všech 40 videoreceptů, ale dalších 62 receptů navrch.

Chcete nejdřív nahlédnout?

Už se vám sbíhají sliny?

Recepty vás překvapí svou jednoduchostí, rychlou přípravou a dostupnými surovinami

Připravte si se mnou jídlo, které jinak ochutnáte jen od nejlepších šéfkuchařů v RAW restauracích na Bali. Obohaťte si jídelníček o zdravé a vynikající recepty. Věřím, že si je zamilujete vy i vaši blízcí.

2019-01-14T13:48:05+00:00