Čtěte mé tipy a s radostí zkoušejte
Není kakao jako kakao, aneb proč doma nepoužíváme holandské kakao
Kakao je jedna z mých nejoblíbenějších ingrediencí a je pravidelnou součástí našeho jídelníčku. Díky obsahu antioxidantů a dalších látek nás může skvěle podpořit a vyživit. Ale není kakao jako kakao. Bohužel velká část z nich je chemicky upravovaná a zbavená až 90 % antioxidantů. Což je obrovská škoda. V tomto článku vám vysvětlím, proč u nás doma nenajdete holandské kakao
10 způsobů, jak doma používáme kokosový olej a proč ho máme rádi
Kokosový olej patří mezi naše oblíbené ingredience a často ho využíváme (nejen) při přípravě jídel. Ve skutečnosti jsou kokosový a olivový olej jedinými druhy olejů, které najdete v naší kuchyni. Olivový olej preferujeme při přípravě slaných pokrmů, zatímco kokosový olej upřednostňujeme do sladkých receptů, a to díky jeho vynikající chuti a vůni, která dodává sladkým jídlům nádech exotiky. Kromě receptů využíváme kokosový olej i
4 TOP recepty z rostlinného proteinu a tip na ten nejchutnější a nejkrémovější
Rostlinné proteiny jsou pravidelnou součástí našeho jídelníčku. Jsou plné lehce stravitelných bílkovin, chutné a hlavně klíčem k té krásně krémové a smetanové konzistenci smoothie, kaší a pudinků. Tajemství našich smetanově jemných smoothie V naší kuchyni je rostlinný protein Sunwarrior oblíbenou surovinou. Neustále ho máme po ruce a nechybí nám ani na našich dovolených. Proč? Protože milujeme hladká a krémová smoothie a tento protein je
Liposomální vitamíny – co jsou zač a proč je bereme?
Získat všechny živiny z potravy je v dnešní době – kdy jsou potraviny zatížené pesticidy a obecně mají vzhledem k vyčerpané půdě méně vitamínů a minerálních látek než dříve – náročné. Proto zařazujeme celá rodina do jídelníčku liposomální vitamíny a také minerální látky v chelátové formě. Tyto formy vitamínů a minerálních látek jsou podle vědeckých výzkumů pro naše tělo nejvstřebatelnější. Co jsou to liposomální