Blog2020-10-14T11:10:25+01:00

Čtěte mé tipy a s radostí zkoušejte

Čím u nás doma sladíme a proč

Čím zdravějším nahradit v jídelníčku bílý cukr je v dnešní době velké téma. V dnešním článku vám přiblížím, jak to máme se slazením my a jaká jsou naše oblíbená přírodnější sladidla, která můžete použít při přechodu z bílého cukru. Perníková zmrzlina My se obecně snažíme spíše nesladit, než sladit Postupně jsme se to odnaučili. Nesladím už ani svou oblíbenou lámanou čokoládu, kdyžCelý text

Blog, Suroviny|

Návod a základní recepty na RAW cukroví – jednoduché, zdravé a lahodné

RAW cukroví je rychle hotové, výživné pro tělo a chutná malým i velkým. Nepotřebujete troubu a v lednici vám vydrží i měsíc, případně ho můžete zamrazit na další rok. Vyrábím ho už několik let a celou krabičku několika druhů mám hotovou za jedno odpoledne. Odpadá stres z výroby, dlouhý čas přípravy či riziko spálení. Zkuste ho letos taky, zvládnou ho i začátečníci. :-) CelýCelý text

Blog, Recepty|

Proč doma doplňujeme hořčík a měl by každý, kdo chce být zdravý

Hořčík je jeden z nejdůležitějších minerálů, bez kterého nemůžeme být zdraví. Podílí se totiž na více než 80 % životně důležitých metabolických reakcí a ke správnému fungování ho potřebuje nejen náš mozek, srdce, svaly, ale každá buňka v našem těle. Zároveň ho ale skoro nikdo nedokážeme přijmout dostatek ve stravě, a proto je potřeba ho doplňovat. Hořčík je zázrak pro naše zdraví Je nepostradatelnouCelý text

Blog|

Nevíte kam dál?

Naučím vás připravovat RAW FOOD jídla jednoduše, chutně, rychle.
Skrze videa, recepty, ukázky a kurzy na živo.

Stáhněte si Ebooky s recepty ZDARMA

Přijďte za mnou na jeden z mých kurzů

Kompletní online video kurz Raw vaření

Inspirujte se recepty v rámci dalších e-booků

Přejít nahoru