Zdravá živá alternativa oblíbeného moučníku.

Těsto na brownies:

2 hrnky vlašských ořechů
1 hrnek strouhaného kokosu
4 lžíce RAW a BIO kakaového prášku
1 hrnek datlí pomixovaných s troškou vody – tak aby se po zamixování vytvořila hustá datlová pasta

Posyp:

1 hrnek strouhaného kokosu a 2 lžíce skořice

Kokos a skořici nasypeme do blenderu a pomixujeme, tak aby se z kokosu uvolnilo trošku tuku a posypka vytvořila menší hrudky.

Postup:

Do mixéru nasypeme 2 hrnky vlašských ořechů, 1 hrnek strouhaného kokosu a 4 lžíce RAW kakaového prášku a pomixujeme do hladka. Vzniklou směs nasypeme do mísy. Dále v mixéru pomixujeme hrnek datlí s troškou vody, tak aby vznikl hustý datlový krém, který nalijeme do oříškovo-kokosové směsi a promícháme. Vzniklé těsto vložíme do mísy vystlané pečícím papírem a vložíme do mrazáku na cca 1 hodinu.
Po vytažení brownies z mrazáku posypeme brownies nastrouhaným kokosem, který rozmixujeme se lžící skořice.

Brownies

MŮJ MIXÉR:

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání než jsem našla toho pravého….

Článek k přečtení na mém blogu zde:

Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma