Naprosto jednoduchá a hlavně výborná a živinami naplněná čokoládová kaše.
Ingredience:
- 150 g namočené BIO pohanky lámanky
- 30 g 100 % RAW čokolády
- 2 lžíce RAW a BIO kakaa
- 1 banán
- ovoce na ozdobu (ostružiny, borůvky, kakao)
- BIO kokosový olej na polití
Postup:
Pohanku namočíme na 2 hodiny do vody. Poté slijeme a rozmixujeme se všemi ingrediencemi (kromě těch na ozdobu) na hladkou kaši. Ozdobíme ovocem, posypeme kakaem a polijeme kokosovým olejem.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Profesionální mixér do domácnosti, RAW restaurací a fresh barů. Nejlepší mixér na přípravu RAW stravy.
- Sleva!
Výkonný šnekový odšťavňovač s extra velkým plnícím otvorem. Načerpejte energii a vitamíny ze štáv z ovoce, zeleniny i bylin.
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.