Snad nejjednodušší extra crunchy raw čokoládové tyčinky na světě od mé báječné kamarádky Ivči Perhalové, která svůj silný příběh cesty za zdravím sdílí pod projektem HLAVU VZHŮRU. Inspirujte se, jednodušší to už být snad ani nemůže :)
Ingredience:
- 36,5 g datlové pasty
- 9 g drcených kakaových bobů
- 4,5 g nepraženého kakaa
- špetka vanilky
- špetka soli
Postup:
Vše ručně zpracovat na tvárnou hmotu, vytvarovat tyčinku nebo malé bonbonky na stromeček. Trvanlivost je velmi dlouhá, odzkoušeno 6 měsíců v pokojové teplotě. :-)
Autorkou receptu je Ivana Perhalová, která svůj silný příběh za zdravím sdílí pod svým projektem HLAVU VZHŮRU.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Profesionální mixér do domácnosti, RAW restaurací a fresh barů. Nejlepší mixér na přípravu RAW stravy.
- Sleva!
Výkonný šnekový odšťavňovač s extra velkým plnícím otvorem. Načerpejte energii a vitamíny ze štáv z ovoce, zeleniny i bylin.
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.