Tohle je naprostý müsli sen a ještě k tomu lahodně čokoládový. A čokolády není nikdy dost :)
Ingredience:
- 4 lžíce RAW BIO kakaového prášku
- 400 g namočené pohanky (Countrylife nebo Bioharmonie)
- 4 lžíce javorového sirupu nebo BIO kokosového nektaru
- 1 lžíce BIO kokosového oleje
- 1 lžičky skořice
- 1 lžičky vanilky
- 100 g vlašských ořechů
- 50 g BIO drcených kakaových bobů
- 2 banány
- 250 g strouhaného kokosu
Postup:
Pohanku si namočíme den předem do misky s vodou tak, aby bylo vody více než pohanky a dáme přes noc do lednice. Další den vodu z pohanky slijeme, dáme do sítka, propláchneme a vložíme do mísy. Přidáme ostatní ingredience, nakrájené banány na kolečka a ořechy nasekané nadrobno. Vše pořádně promícháme a můžeme ihned konzumovat anebo müsli rozprostřeme na sušící pláty a sušíme v sušičce po dobu cca 8-10 hodin při 42°C.
Recept je součástí kurzu Nejlepší RAW recepty z Bali
Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.
Naučte se připravovat božské saláty, exotická smoothie či ovocné tvarohy a jogurty.
Co se v kurzu naučíte?
Čeká vás 102 mých nejluxusnějších Bali RAW videoreceptů a detailně zpracovaný e-book s 252 stranami. A jako bonus mnoho zajímavých slev na nejrůznější produkty a dobroty přímo z Bali.
- RAW granola
- Nejlahodnější saláty s dresingy
- Vynikající pomazánky
- Lívanečky
- Bali Brownies
- Feta sýr
- Focaccia
- Špenátový quiche
- Chipsy a popcorn
- a mnoho dalších dobrot
V e-booku najdete nejen všech 40 videoreceptů, ale dalších 62 receptů navrch.
Chcete nejdřív nahlédnout?
Už se vám sbíhají sliny?
Recepty vás překvapí svou jednoduchostí, rychlou přípravou a dostupnými surovinami
Připravte si se mnou jídlo, které jinak ochutnáte jen od nejlepších šéfkuchařů v RAW restauracích na Bali. Obohaťte si jídelníček o zdravé a vynikající recepty. Věřím, že si je zamilujete vy i vaši blízcí.