Cold crunchy cacao

Recept na kakao ve studené vyšlehané verzi vás možná překvapí tak, že si jej budete dělat každý den znovu a znovu. Je to jeden z nejjednodušších a nejdokonalejších receptů na něco sladkého, krémového, rychlého a výživného.

Perníková zmrzlina

Celkový čas

3

minutes

Můj nejoblíbenější recept na studenou variantu kakaa. Pokud jej uděláte, tak se připravte, že si na něm můžete vytvořit závislost. Dělávám si jej večer, když mám chuť na něco sladkého a výživného.

Ingredience

Postup

  • Do mixéru vložte všechny ingredience kromě 100 % čokolády. Banány můžete použít úplně zmražené. Mixér Omniblend si poradí i s hluboce zmraženými banány během pár sekund.
  • Vyšlehejte kakao.
  • Vložte 100% čokoládu a několikrát zmáčkněte pulzní tlačítko na mixéru. Čokoláda se rozdrtí tak, že v kakau zůstanou kousíčky na křupání. 

Video

Poznámky

  • Použít můžete i sušené kokosové mléko od Wild & Coco a přidat odpovídající množství vody. Domluvila jsem pro vás bonus a slevu na první objednávku, vše se dočtete u mě na blogu.

Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

 

2021-05-13T19:18:31+01:00
Přejít nahoru