Skvělý recept na RAW fettuccine z cukety a s bylinkovým kešu krémem, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Ingredience na krém:
- 60 gramů BIO a RAW kešu oříšků
- 2 polévkové lžíce za studena lisovaného olivového oleje
- šťáva z půlky citrónu
- špetka himalájské soli
- svazek pažitky
- svazek čerstvého oregana
- 1–2 dcl filtrované vody
Postup:
Všechny suroviny kromě pažitky vložte do blenderu a mixujte do doby, než vznikne krém. Vodu přidávejte postupně tak, abyste dosáhli hustější konzistence. Vzniklou směs dochuťte dle potřeby solí či citrónem, nalijte ji do misky a zamíchejte do ní jemně posekanou pažitku.
Ingredience na fettuccine:
- 1 cuketa
Postup:
Cuketu omyjte a oloupejte škrabkou na brambory. Pomocí škrabky pak postupně opracujte celou cuketu na dlouhé fettuccinové plátky.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.