Křehké kakaové sušenky se solí

Kombinace kakaa a soli je naprosto dokonalou variantou, obvzlášť když se propojí s mým nejoblíbenějším těstem na sušenky, které jsem vymyslela minulou zimu. Věřím, že se tento recept stane jedním z vašich nejoblíbenějších.

Ingredience:

Postup:

Do mixéru vložte mandle, ovesné vločky, kakao a sůl. Mixujte tak dlouho, než mandle pustí tuk a vytvoří se hladké těsto. Těsto vložte do mísy. Přidejte javorový sirup a rozehřátý (tekutý) kokosový olej. Vytvořte těsto – všechny ingredience ručně promíchejte. Poté vytvořte kuličky, které vidličkou rozmáčkněte do tvaru sušenek.

Tip:

Sušenky můžete i upéct a vytvořit si tak veganskou verzi. Pečte na 180 stupňů po dobu 15 minut na pečícím papíru.


Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2020-06-09T15:58:43+01:00
Přejít nahoru