Kombinace kakaa a soli je naprosto dokonalou variantou, obvzlášť když se propojí s mým nejoblíbenějším těstem na sušenky, které jsem vymyslela minulou zimu. Věřím, že se tento recept stane jedním z vašich nejoblíbenějších.
Ingredience:
- 200 g BIO mandlí
- 100 g BIO ovesných vloček
- 40 g RAW BIO kakaového prášku
- 60 ml kokosového oleje
- 5 g himálajské soli
- 30 ml bio javorového sirupu
Postup:
Do mixéru vložte mandle, ovesné vločky, kakao a sůl. Mixujte tak dlouho, než mandle pustí tuk a vytvoří se hladké těsto. Těsto vložte do mísy. Přidejte javorový sirup a rozehřátý (tekutý) kokosový olej. Vytvořte těsto – všechny ingredience ručně promíchejte. Poté vytvořte kuličky, které vidličkou rozmáčkněte do tvaru sušenek.
Tip:
Sušenky můžete i upéct a vytvořit si tak veganskou verzi. Pečte na 180 stupňů po dobu 15 minut na pečícím papíru.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.