Domácí kešu máslo je na výrobu velice jednoduché. Natočila jsem postup, aby jste viděli, že to opravdu není žádný problém.
Ingredience:
- 300 g BIO a RAW kešu ořechů
Postup:
Tip:
Pokud ke kešu máslu přidáte trošku RAW kakaového prášku a vašeho oblíbeného sladidla (například javorového sirupu nebo kokosového cukru) a případně i trošku koření (např. skořici či vanilku) a špetku himalájské soli, získáte skvělou domácí nutellu.
Jak vytvořit další domácí ořechová másla? Přečtěte si Ořechová másla: Tipy, rady a postup pro domácí výrobu.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.