Kešu máslo

Kešu máslo je na výrobu velice jednoduché. Natočila jsem postup, aby jste viděli, že to opravdu není žádný problém.

Ingredience:

Postup:

Kešu ořechy dáme do mixéru a mixujeme na nejnižší výkon, poté zvýšíme na maximum a směsi pomáháme šťouchadlem. Pokud se směs začne zahřívat, chvilku vypneme a necháme vychladnout a poté zase zamixujeme. Vytvoří se hutné máslo. Pokud chcete ale tekuté máslo, přidejte za studena lisovaný olej kokosový olej či jiný neutrální.

Tip:

Pokud ke kešu máslu přidáte trošku RAW kakaového prášku a vašeho oblíbeného sladidla (například javorového sirupu nebo kokosového cukru) a případně i trošku koření (např. skořici či vanilku) a špetku himalájské soli, získáte skvělou domácí nutellu.

Článek:

Článek o ořechových máslech se všemi dalšími radami, tipy, triky a videorecepty najdete u mě na blogu zde:

Ořechová másla a Omniblend z edice Love of Raw – jak jednoduché – tipy, rady, recepty a videa


Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2019-07-04T10:57:51+01:00
Přejít nahoru