Recept, který jsem si přivezla z cest z Bali. Vyzkoušejte tuhle jednoduchou mandlovou omáčku a zalijte si s ní třeba květák nebo jinou oblíbenou zeleninu. Použít ji můžete i jako dresink na salát.
Ingredience:
- 1/2 květáku
- 200 ml vody
- 40 g RAW a BIO mandlí
- 1 lžička BIO hořčice
- himalájská sůl
- 10 kuliček černého pepře
- šťáva z půlky citronu
- na ozdobu – lahůdkové droždí a mandle obalené v soli
Postup:
Květák napaříme nebo oblanšírujeme a dáme do misky. Všechny ingredience rozmixujeme na omáčku a smícháme s květákem. Květák ozdobíme lahůdkovým droždím a mandlemi, které smícháme se špetkou himalájské soli.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.