Hranolky s tatarkou (Preview)

Ingredience pro kečup:

1 rajče
10 ks sušených rajčat (nemáčet)
1/4 šálku panenského olivového oleje
3 datle
1 lžíce nepasterizovaného jablečného octa
1 lžička Himálajské soli (VITALVIBE)
pepř

Tip: Pro krémovitost přidejte čtvrt až půl zralého avokáda.

Hranolky: 

1 ks syrové cukety
4 lžíce za studena lisovaného olivového oleje
kari

Postup:

Cuketu oloupeme a nakrájíme ji do tvaru hranolek. Hranolky vložíme do misky, zalijeme olejem, osolíme a posypeme kari.

Sýrový tip: Hranolky můžeme posypat i RAW sýrem, který vytvoříme tak, že na hranolky nastrouháme lískové nebo kešu oříšky.

Zpět na: Kurz přípravy hlavních RAW jídel (ukázka)
Přejít nahoru