Krémové rajčatové fetuccine (Preview)

Ingrediencena omáčku:

40 gramu kešu oříšků v BIO a RAW kvalitě (VITALVIBE)
5 ks sušených rajčat
1 – 2 polévkové lžíce sušeného oregana nebo půl hrsti čerstvého
1 – 2 polévkové lžíce sušené bazalky nebo půl hrsti čerstvé
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce za studena lisovaného olivového oleje
2 stroužky česneku
3 datle
špetka himalájské soli ( VITALVIBE)
špetka pepře
čerstvý tymián na dochucení
2 rajčata nakrájené na kostičky na vmíchání do těstovin

Postup:

Všechny ingredience rozmixujeme na hladkou omáčku. Omáčku můžete skladovat v lednici týden, ale odděleně od nudlí. Nudle vydrží 2 dny, ale nejlepší jsou čerstvé.

Nudle:

2 ks středně velkých oloupaných cuket

Cukety nakrájejte na ploché plátky. Tyto plátky pak naskládejte na sebe a rozkrájejte na nudle podobné těstovinám fetuccine nebo můžete použít spiralizér nebo jednoduše škrabku na brambory.

Zpět na: Kurz přípravy hlavních RAW jídel (ukázka)
Přejít nahoru