Pažitkové fetuccione (Preview)

Ingredience na krém:

60 gramů BIO a RAW kešu oříšků (VITALVIBE)
2 polévkové lžíce za studena lisovaného olivového oleje
šťáva z půlky citrónu
špetka himalájské soli
svazek pažitky
svazek čerstvého oregana
1–2 dcl filtrované vody

Postup:
Všechny suroviny kromě pažitky vložte do blenderu a mixujte do doby, než vznikne krém. Vodu přidávejte postupně tak, abyste dosáhli hustější konzistence. Vzniklou směs dochuťte dle potřeby solí či
citrónem, nalijte ji do misky a zamíchejte do ní jemně posekanou pažitku.

Ingredience na fetuccione:
1 cuketa

Postup:
Cuketu omyjte a oloupejte škrabkou na brambory. Pomocí škrabky pak postupně opracujte celou cuketu na dlouhé fettuccinové plátky.

Zpět na: Kurz přípravy hlavních RAW jídel (ukázka)
Přejít nahoru