RAW SNICKERS (Preview)
Ingredience:
Korpus:
200 gramů BIO a RAW kešu
100 gramů mandlí
1 vanilkový lusk
Karamel:
280 gramů datlí
180 gramů arašídového BIO másla
2 polévkové lžíce MESQUITE prášku
100 gramů nepražených celých BIO arašídů
Poleva:
50 gramů BIO a RAW kakaového másla
50 ml BIO a RAW kokosového oleje
5 polévkových lžic BIO a RAW kakaového prášku
1 polévková lžíce medu
Ingredience:
Korpus:
200 gramů BIO a RAW kešu
100 gramů mandlí
1 vanilkový lusk
Karamel:
280 gramů datlí
180 gramů arašídového BIO másla
2 polévkové lžíce MESQUITE prášku
100 gramů nepražených celých BIO arašídů
Poleva:
50 gramů BIO a RAW kakaového másla
50 ml BIO a RAW kokosového oleje
5 polévkových lžic BIO a RAW kakaového prášku
1 polévková lžíce medu
Postup:
Na těsto si všechny ingredience rozmixujeme v mixéru. Mixujeme do doby, než se vytvoří lepkavé těsto, které poté položíme na vál obalený fólií a vytvarujeme obdélníkovou placku zhruba o výšce 1 cm. Poté si vytvoříme karamel rozmixováním datlí (pokud nejsou měkké, tak je rozmixujeme spolu s vodou), arašídového másla a mesquite prášku. Mesquite prášek není nutný. Karamel rozprostřeme na korpus. Poté karamel posypeme celými nepraženými BIO arašídy a vše zalejeme čokoládovou polevou, kterou si připravíme v misce, ve které rozmícháme kakaové máslo a kakaový prášek s oblíbeným sladidlem. Dáme do lednice ztuhnout a poté nakrájíme na snickers tyčinky.