Tradiční vánoční RAW salát (Preview)

Ingredience na salát:

​3 velká jablíčka
100 gramů mraženého hrášku
100 gramů mražené kukuřice
100 gramů syrového celeru
100 gramů syrové mrkve
1 velká cibule

Postup:

Všechny suroviny nakrájejte na malé kostičky. Jablíčka oloupejte a pak teprve nakrájejte na kostičky.

Ingredience na zálivku do vánočního salátu:

150 gramů kešu oříšků v BIO a RAW kvalitě (VITALVIBE)
1/2 – 1 cibule
šťáva z půlky – celého citrónu
voda – půl hrníčku
Himaláská sůl ( VITALVIBE)
pepř

TIP: přidejte 4 ks nakládaných okurek – dosáhnete ještě výraznější chuti tatarky

Postup:

Všechny ingredience na zálivku pomixujte v blenderu a dochuťte a poté nalijte do salátu a promíchejte a nechejte nejlépe 4 hodiny zaležet v lednici. Před podáváním posypte jemně nakrájenou petrželkou.

Zpět na: Kurz přípravy hlavních RAW jídel (ukázka)
Přejít nahoru