Máslo z jakýchkoli ořechů není pro Omniblend problém. Vyzkoušejte si třeba tohle ořechové. Použít jej můžete třeba jako základ na sušenky či těsto do korpusu dortu či koláče.
Ingredience:
- 250 g vlašských ořechů
Postup:
Tip:
Pokud ke ořechovému máslu přidáte trošku RAW kakaového prášku a vašeho oblíbeného sladidla (například javorového sirupu nebo kokosového cukru) a případně i trošku koření ( např. skořici či vanilku) a špetku himalájské soli, získáte skvělou domácí nutellu.
Článek:
Článek o ořechových máslech se všemi dalšími radami, tipy, triky a videorecepty najdete u mě na blogu zde:
Ořechová másla a Omniblend z edice Love of Raw – jak jednoduché – tipy, rady, recepty a videa
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.