Paprikový RAW sýr

Paprikový sýr, který má díky použitému psylliu konzistenci taveného sýru. Můžete ho tak namazat skoro na cokoliv, co vás napadne :-)

Ingredience:

  • 200 gramů BIO a RAW kešu
    (ano, existují i RAW kešu ořechy, které jsou ručně sbírané a které vás okouzlí svojí smetanovou chutí, koupíte je na VITALVIBE)
  • 2 červené papriky
  • 2 – 3 lžíce BIO hořtice
  • 1 čajová lžička kuliček 4 barevného pepře
  • 2 červené cibule
  • 3 cm čerstvého křenu (může a nemusí být)
  • 3 lžíce psyllia (čistá vláknina – používám Dr.Popov)
  • 30 ml za studena lisovaného olivového oleje  (doporučuji MINERVU)
  • šťáva z jednoho citrónu
  • růžová himalájská sůl

Postup:

Do mixéru vložte všechny ingredience kromě psyllia a rozmixujte do krému, ochutnejte a dochuťte dle vaší chuti přidáním soli, citrónu či hořčice.

Až budete s chutí spokojení tak přidejte 3 polévkové lžíce psyllia a pořádně rozmixujte. Psyllium asi do 10 minut zvětší mnohokrát objem a nasaje krém, takže krém se změní v konzistenci taveného sýra.

Poté je sýr připraven ke konzumaci a můžete si jej namazat na zeleninu, chleba nebo jíst jen tak samotný :)

Tip:

Přidejte oblíbené nakrájené bylinky či pažitku.


Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2018-11-06T20:42:33+01:00
Přejít nahoru