Tento recept je naprosto božsky jednoduchý a úžasně dobrý a navíc k němu nepotřebujete ani mixér. Kdo jej ochutnal, tak ho hned zařadil do svého pravidelného jídelníčku. Opravdu jej vyzkoušejte! Je to skvělá varianta i na cesty či do práce :)
Ingredience:
- 500g namočené pohanky lámanky
- 400g strouhaného BIO kokosu
- 2 – 4 polévkové lžíce skořice (dle chuti i více klidně)
- 5 – 8 polévkových lžic medu nebo jiného oblíbeného sladidla
- 8 banánů nakrájených na kolečka
- 4 polévkové lžíce RAW a BIO kokosového oleje
Postup:
- Pohanku lámanku namočte den předem do vody. Jednoduše tedy nasypte pohanku do větší mísy a zalijte vodou a nechejte v lednici do druhého dne.
- Další den pohanku zceďte a propláchněte vodou a vložte zpět do mísy a přidejte banán nakrájený na kolečka, skořici, strouhaný kokos, med a kokosový olej a pořádně promíchejte a ochutnejte.
- Tohle je naprosto skvělý základ,do kterého můžete přidat cokoli, co máte rádi.
- Doporučiji třeba nakrájet jablíčka na kostičky, přidat borůvky, maliny, goji, moruše, mandle….prostě si vytvořte svoji grabolu snů:) Granolu můžete jíst okamžitě.
- Většinou ji doma ani nestihnu usušit, jak je dobrá nebo jej usuště v sušičce do 42 stupňů Celsia.
- Sušte cca 10 – 12 hodin do doby než budete mít musly usušené a banány takové vláčně gumovější :) Je to lahůdka, která vám v dóze vydrží velmi dlouho, pokud ji nesníte hned další den po usušení :)
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.