RAW banánová granola za pár vteřin – RAW recept na cesty i do práce

Tento recept je naprosto božsky jednoduchý a úžasně dobrý a navíc k němu nepotřebujete ani mixér. Kdo jej ochutnal, tak ho hned zařadil do svého pravidelného jídelníčku. Opravdu jej vyzkoušejte! Je to skvělá varianta i na cesty či do práce :)

Ingredience:

  • 500g namočené pohanky lámanky
  • 400g strouhaného BIO kokosu
  • 2 – 4 polévkové lžíce skořice (dle chuti i více klidně)
  • 5 – 8 polévkových lžic medu nebo jiného oblíbeného sladidla
  • 8 banánů nakrájených na kolečka
  • 4 polévkové lžíce RAW a BIO kokosového oleje

Postup:

  • Pohanku lámanku namočte den předem do vody. Jednoduše tedy nasypte pohanku do větší mísy a zalijte vodou a nechejte v lednici do druhého dne.
  • Další den pohanku zceďte a propláchněte vodou a vložte zpět do mísy a přidejte banán nakrájený na kolečka, skořici, strouhaný kokos, med a kokosový olej a pořádně promíchejte a ochutnejte.
  • Tohle je naprosto skvělý základ,do kterého můžete přidat cokoli, co máte rádi.
  • Doporučiji třeba nakrájet jablíčka na kostičky, přidat borůvky, maliny, goji, moruše, mandle….prostě si vytvořte svoji grabolu snů:) Granolu můžete jíst okamžitě.
  • Většinou ji doma ani nestihnu usušit, jak je dobrá nebo jej usuště v sušičce do 42 stupňů Celsia.
  • Sušte cca 10 – 12 hodin do doby než budete mít musly usušené a banány takové vláčně gumovější :) Je to lahůdka, která vám v dóze vydrží velmi dlouho, pokud ji nesníte hned další den po usušení :)

_fxc2701 _fxc2694 _fxc2699


Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

 

2018-12-21T07:19:52+01:00
Přejít nahoru