Koprovo-petrželové pesto
Pokud se chcete naučit naprosto jednoduché a rychlé pesto, které budete dělat hodně často, tak zde je recept. Hodí se na chleba, do salátů, těstovin nebo rýže.
Pokud se chcete naučit naprosto jednoduché a rychlé pesto, které budete dělat hodně často, tak zde je recept. Hodí se na chleba, do salátů, těstovin nebo rýže.
Chtěla jsem vytvořit konzistenci, která bude doopravdy připomínat míchaná vajíčka. A věřím, že se mi to dost povedlo. Tento recept rozhodně stojí za vyzkoušení.
Dýňová sezóna začíná koncem léta, vrcholí v říjnu a podle mě by nikdy neměla končit! Množství druhů a variabilita použití jsou téměř nekonečné. Upečená dodá krémovost a sladkost i ranním kaším. Naučím vás kaši rýžovou, ale ráda dýni přidávám i do ovesné nebo jáhlové kaše.
Dýňová sezóna začíná koncem léta, vrcholí v říjnu a podle mě by nikdy neměla končit! Množství druhů a variabilita použití jsou téměř nekonečné. Upečená dodá krémovost a sladkost i ranním kaším. Naučím vás kaši rýžovou, ale ráda dýni přidávám i do ovesné nebo jáhlové kaše.
Ředkvičky jsou esencí jara. Stejně tak zelená barva, která symbolizuje nový život. Toto jídlo je jarní kombinace ze známých surovin, avšak v neobvyklém provedení. Pár jednoduchých kroků a super výživná snídaně, večeře, nebo pohoštění pro návštěvu je na světě. Recept v rámci naší spolupráce s Vitalvibe vytvořila skvělá veganská kuchařka Kateřina Kultová.
Pesto je dokonalý koncept! Naházet do mixéru všechny zelenosti, co přijdou pod ruku, zapojit úžasná semínka, kvalitní olej a za pár minut je velmi univerzální pochoutka na světě.
Varianta na raw hummus bez použití cizrny. Recept se hodí jako jedna z příloh k salátu či dalšímu jídlu. I tento recept je inspirován degustací raw hummusu na Bali.
Pokud milujete pomazánky a křen, tak zkuste tuhle veganskou variantu křenové pomazánky.
Variace na skvělou a velmi jednoduchou pažitkovou pomazánku se slunečnice.
Naučte se vyrábět jednoduché pomazánky ze slunečnice. Tohle je jeden z mnoha receptů, který si můžete obměnit dle vaší fantazie.