//Řecký salát s RAW feta sýrem

Řecký salát s RAW feta sýrem

Tak na tento salát jsem chodívala do jedné z mých RAW nejoblíbenějších restaurací na Bali velmi pravidelně a tak jej s nadšením sdílím dál :) Vychutnejte si jej. Věřím, že se do něj zamilujete stejně jako já:)

Ingredience na salát:

  • 1 červená cibule
  • 1/2 salátové okurky
  • malá hrst petrželky
  • 2 rajčata
  • 1 římský salát
  • 1/2 papriky
  • olivy
  • himalájská sůl
  • čtyřbarevný pepř
  • RAW feta sýr

Zálivka:

  • 4 lžíce za studena lisovaného oleje
  • 1 lžíce BIO jablečného octa
  • 1 lžíce medu
  • 150 ml vody
  • 1/4 cibule
  • himalájská sůl

Postup:

Cibuli, okurku a rajčata nakrájíme na kolečka, salát natrháme na kousky, papriku nakrájíme na proužky, přidáme petrželku, olivy a vložíme do mísy. Dochutíme pepřem a solí. Smícháme s feta sýrem. Na zálivku si v mixéru rozmixujeme všechny ingredience a výslednou zálivkou zalijeme salát.

Recept je součástí kurzu Nejlepší RAW recepty z Bali

Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.

Bali_nahled

Naučte se připravovat božské saláty, exotická smoothie či ovocné tvarohy a jogurty.

KURZ MĚ ZAJÍMÁ

Co se v kurzu naučíte?

Čeká vás 102 mých nejluxusnějších Bali RAW videoreceptů a detailně zpracovaný e-book s 252 stranami. A jako bonus mnoho zajímavých slev na nejrůznější produkty a dobroty přímo z Bali.

  • RAW granola
  • Nejlahodnější saláty s dresingy
  • Vynikající pomazánky
  • Lívanečky
  • Bali Brownies
  • Feta sýr
  • Focaccia
  • Špenátový quiche
  • Chipsy a popcorn
  • a mnoho dalších dobrot

V e-booku najdete nejen všech 40 videoreceptů, ale dalších 62 receptů navrch.

Chcete nejdřív nahlédnout?

Už se vám sbíhají sliny?

Recepty vás překvapí svou jednoduchostí, rychlou přípravou a dostupnými surovinami

Připravte si se mnou jídlo, které jinak ochutnáte jen od nejlepších šéfkuchařů v RAW restauracích na Bali. Obohaťte si jídelníček o zdravé a vynikající recepty. Věřím, že si je zamilujete vy i vaši blízcí.

KURZ MĚ ZAJÍMÁ
2019-08-26T10:46:38+00:00