Recept na medovo-hořčičnou zálivku využijete do spousty salátů. Tento jsem dělala z polníčku a rukoly.
Ingredience:
- 2 lžíce medu
- 2 lžíce BIO hořčice
- 100 ml olivového oleje
- 1 čajová lžička jablečného octa
- 100 ml vody
- himalájská sůl
- velká hrst rukoly
- velká hrst polníčku
- 1-2 jahody
- šťáva z 1/2 citronu
Postup:
Na zálivku rozmixujeme med s hořčicí, olejem, octem a vodou. V míse smícháme polníček, rukolu, nakrájené jahody na malé kousky, šťávu z citronu a sůl. Zalijeme zálivkou a dobře promícháme.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.