Tato pomazánka je naprosto úžasná a chuť spiruliny v ní skoro neucítíte, takže jde o ideální možnost, jak si spirulinu zařadit do svého jídelníčku a pomalu jí přijít na chuť.
Ingredience:
- 1 zralé avokádo
- 2 čajové lžičky BIO hořčice
- 1 polévková lžíce za studena lisovaného olivového oleje (doporučuji MINERVU nebo oleje vyrobené v Řecku – ty mají většinou skvělou chuť i kvalitu)
- šťáva z půlky citrónu
- růžová himalájská sůl
- 1 čajová lžička BIO spiruliny
CRUNCHY TIP:
Pokud chcete mít pomazánku ještě více spirulinovou a crunchy, pořiďte si jednu z nejluxusnější spirulin, která je u nás na trhu k dispozici. Jde o crunchy spirulinu od Vitalvibe. Tato spirulina se pěstuje na biofarmě v Indii v unikátním městečku Auroville a má naprosto úžasný obsah živin. Obsah fykocyaninu na 100 gramů této spiruliny je dokonce 13 gramů. Běžně dostupné spiruliny většinou fykocyanin díky způsobu pěstování neobsahují žádný. Ve Vitalvibe ji mají s příchutí masala nebo bez příchuti. Je skvěle křupavá a je to prostě obrovský zdroj živin a jedno z nejkomplexnějších jídel na světě.
Postup:
Všechny ingredience dejte do misky, rozmačkejte vidličkou a dochuťte dle vaší chuti přidáním soli, citrónu či hořčice. Pomazánku si namažte na zeleninu či chleba a můžete konzumovat.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.