Jednoduchý recept na naprosto dokonalé tirawmisu se sušenkovým těstem ve spodu. Pokud těsto zalijete kávou, bude nádherně provoněné a vlhké a dodá tomuto receptu ještě více podobnosti s pravým tiramisu.
Ingredience:
- 200 g mandlové mouky
- 80 g datlí
- 100 g RAW kešu
- 200 ml vody
- 3 lžíce kokosového oleje
- 2 banány
- skořice
Postup:
Rozmixujeme datle se 100 ml vody. Dáme do mísy mandlovou mouku a zamícháme ji se vzniklou datlovým sirupem. Vzniklé těsto dáme do formy jako spodní vrstvu dezertu. Banány podélně nakrájíme na plátky a naskládáme je do formy na mandlový základ.
Do mixéru následně dáme 100 ml vody, kešu, kokosový olej, špetku skořice a 1-3 datle na oslazení. Ingredience rozmixujeme do hladkého krému, který nalijeme do formy na banány.
Dezert zasypeme skořicí a necháme ho v lednici asi hodinu uležet.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Profesionální mixér do domácnosti, RAW restaurací a fresh barů. Nejlepší mixér na přípravu RAW stravy.
- Sleva!
Výkonný šnekový odšťavňovač s extra velkým plnícím otvorem. Načerpejte energii a vitamíny ze štáv z ovoce, zeleniny i bylin.
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.