Tirawmisu – RAW dezert z banánu, mandlí a kešu

Jednoduchý recept na naprosto dokonalé tirawmisu se sušenkovým těstem ve spodu. Pokud těsto zalijete kávou, bude nádherně provoněné a vlhké a dodá tomuto receptu ještě více podobnosti s pravým tiramisu.

Ingredience:

Postup:
Rozmixujeme datle se 100 ml vody. Dáme do mísy mandlovou mouku a zamícháme ji se vzniklou datlovým sirupem. Vzniklé těsto dáme do formy jako spodní vrstvu dezertu. Banány podélně nakrájíme na plátky a naskládáme je do formy na mandlový základ.

Do mixéru následně dáme 100 ml vody, kešu, kokosový olej, špetku skořice a 1-3 datle na oslazení. Ingredience rozmixujeme do hladkého krému, který nalijeme do formy na banány.

Dezert zasypeme skořicí a necháme ho v lednici asi hodinu uležet.


Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2020-09-29T16:56:36+01:00
Přejít nahoru