///Vánoční cukroví: RAW božské voňavé perníčky SONNENTOR

Vánoční cukroví: RAW božské voňavé perníčky SONNENTOR

Recept na tyhle RAW perníčky patří mezi mé favority. Jsou hooooooodně kořeněné, voňavé a z těsta si jednoduše vykrojíte jakékoli tvary. A hlavně, těsto máte za minutku hotové. A pokud se vám nechce vykrajovat, tak si vytvořte třeba perníkové kuličky:)

Tento recept jsem vymyslela poté, co jsem se zamilovala do perníkového kořenÍ a unikátní skořice od SONNENTORU a vzpomněla jsem si na perníčky z dětství. Stoupla jsem si k mixéru a recept přišel a je dokonalý. Jsem na něj hrdá :) Pernáčky ochutnali i v SONNENTORU a moc jim chutnali :)

Ingredience:

  • 300 gramů neloupaného sezamového semínka
  • 4 polévkové lžíce RAW a BIO kakaového prášku
  • 200 gramů datlí nebo datlové pasty
  • 15 gramů perníkového koření SONNENTOR
  • 10 gramů skořice SONNENTOR

Postup:

Všechny ingredience kromě datlí vložte do mixéru. Mixujte do té doby, dokud nebudete mít hladké těsto. Těsto pak vložte do nádoby a přidejte datlovou pastu nebo rozmixované datle s troškou vody. Pokud máte datle hodně měkké, tak stačí, když je vidličkou rozmačkáte a vytvoříte si datlovou pastu i bez mixéru.Těsto si položte na vál, který před použitím obalte folií, a vyválejte placku. Nejlepší je, když si dáte přes těsto folii a válíte těsto přes ni. Jakmile budete mít těsto vyválené, tak si vykrojte pomocí vykrajovátek vaše oblíbené perníčkové tvary. Perníčky pak dejte do lednice na hodinku ztuhnout a je hotovo :)

pb261484 pb261485


Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2018-12-21T07:02:44+00:00