- 60 g jablečné mouky
- 100 g kokosové mouky
- 1 lžička citronové kůry
- špetka soli
- 80 g mandlí
- 80 g gelu z irského mechu
- 100 g datlí
- 50 g agave
- 40 g kokosového cukru
- 3 lžičky nepraženého kakaa
- 3 lžičky RAW a BIO karobu
- 2 banány
- 1 lžíce tahini
- 20 g kokosového cukru
- 1 lžička citronové šťávy
- špetka soli
Postup:
Missue vydala i nádherný vánoční RAW e-book a teď ho můžete objednat i přes můj eshop. Čeká vás 29 vyladěných receptů, praktické tipy i krásné fotky. Naučíte se dělat RAW včelí úlky, kokosky, zázvorky, ale i bramborový salát či kokosové „řízečky”. Všechny recepty jsou samozřejmě bez mouky a přidaného cukru.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.