Vánoční cukroví: RAW piškotové úlky s krémem

Neskutečně dobré, nadýchané, jemně piškotové RAW úlky s krémem, které budete milovat. Tento recept vytvořila moje kamarádka a specialistka na RAW stravu Missue.

Tento recept jsem natočila společně s mojí kamarádkou Missue, která je také lektorkou RAW FOOD  a vytváří neskutečně originální receptíky. Inspirujeme se jedna od druhé a já jsem vděčná za to, že jsem ji potkala. Mrkněte na tento receptík.
Ingredience na úlky:
Ingredience na náplň:
  • 2 banány
  • 1 lžíce tahini
  • 20 g kokosového cukru
  • 1 lžička citronové šťávy
  • špetka soli

Postup:

Všechny suché ingredience smícháme dohromady. Poté přidáme všechny ostatní a vypracujeme krásně tvárné těsto. Pomocí formičky, kterou si vysypeme kokosovým cukrem, aby se těsto nelepilo, tvoříme úly s dírkou uprostřed, do které lžičkou naneseme krém, umixovaný ze všech ingrediencí na krém. Celý úl přiklopíme buď vlašským ořechem nebo kolečkem vytvořeným z lineckého těsta
TIP: Jablečnou mouku si snadno vytvoříte rozmixováním křížal, nejlépe domácích. Ale doporučuji mixovat těsně před použitím, protože domácí jablečná mouka velmi rychle vlhne a hrudkuje se.

 

Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

  • Profesionální mixér do domácnosti, RAW restaurací a fresh barů. Nejlepší mixér na přípravu RAW stravy.
  • Výkonný šnekový odšťavňovač s extra velkým plnícím otvorem. Načerpejte energii a vitamíny ze štáv z ovoce, zeleniny i bylin.

  • Sleva!
    Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich. 
    Přidat do košíku Detaily
2023-11-15T21:41:37+01:00
Přejít nahoru