Moje oblíbená živá polévka.

Ingredience:

3 celá rajčata
půlka zralého avokáda
1/3 hrníčku (malá hrst) namočených BIO a RAW kešu oříšků
6-8 datlí – dle chuti
šťáva z jednoho citrónu
sůl, pepř
1 lžíce sušeného tymiánu
1 lžíce sušené bazalky
1 lžíce za studena lisovaného dýňového oleje na ozdobu a doladění chuti
dýňová semínka na ozdobu

Všechny ingredience kromě dýňového oleje a dýňových semínek vložíme do blenderu. Vše pomixujeme a duchutíme dle nálady a chuti. Pokud máte čerstvé bylinky – tymián a bazalku – použijte raději čerstvé než sušené. Dochucenou polévku nalijeme na talíř a ozdobíme lžící za studena lisovaného dýňového oleje (použila jsem Štýrský dýňový olej od značky BIOPURUS a dýňovýma semínkama.

Tomatová krémová raw polévka

MŮJ MIXÉR:

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého….:)

Článek k přečtení na mém blogu zde:

Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma