Recepty2020-10-14T10:07:37+01:00

Objevte recepty na zdravé snídaně, hlavní jídla i dezerty.

Budete překvapení, jak málo surovin stačí k dokonalým pokrmům.

3 kroky, jak si vytvořit dokonalé smoothie – krémové, chutné a výživné

Smoothie je praktické a chutné jídlo, které nezatíží zažívání a umožní vám naplno využít všechny poklady, které příroda nabízí. A co je nejlepší? Připravit si tento krémový koktejl plný živin není vůbec obtížné. Mám pro vás tříkrokový návod na vlastní smoothie, pár tipů pro inspiraci a spoustu receptů. Celý text

Blog, Recepty|

Jemné smoothie s mladým ječmenem

Smoothie je nejlepší způsob, jak začít se zelenými potravinami. Jejich chuť se do smoothie totiž snadno ztratí. Zelený ječmen je přitom jednou z nezbytných součástí našeho rodinného jídelníčku, dáváme si ho buď samotný nebo právě ve smoothie skoro každý den. Více o benefitech zeleného ječmene se dočtete na našem webu Vitalvibe Longevity. Nejprodávanější na Love of Raw

Recepty, Smoothie|

Salát s kimchi a slzovkou

Poté, co jsem objevila a ochutnala slzovku, tak mě okamžite napadlo její využití do salátů a její ochucení speciálním a jednoduchým způsobem, který budete milovat. Pokud hledáte zajímavou superfoods a ještě k tomu se skvělým účinkem pro krásnou a zdravou pleť, tak to je ona.

Hlavní jídlo, Recepty, Saláty|

Řepový kečup

Dýňová sezóna začíná koncem léta, vrcholí v říjnu a podle mě by nikdy neměla končit! Množství druhů a variabilita použití jsou téměř nekonečné. Upečená dodá krémovost a sladkost i ranním kaším. Naučím vás kaši rýžovou, ale ráda dýni přidávám i do ovesné nebo jáhlové kaše.

Hlavní jídlo, Pomazánky, Recepty|

Dýňová kaše z hnědé rýže s chai kořením

Dýňová sezóna začíná koncem léta, vrcholí v říjnu a podle mě by nikdy neměla končit! Množství druhů a variabilita použití jsou téměř nekonečné. Upečená dodá krémovost a sladkost i ranním kaším. Naučím vás kaši rýžovou, ale ráda dýni přidávám i do ovesné nebo jáhlové kaše.

Kaše, Recepty|

Kakaová krupicová kaše z jednozrnky

Taky jste jako malí milovali krupicovou kaši? A taky ji milujete pořád? Klasická z pšeničné krupičky je ale výživově chudá. Já ji dělám z jednozrnky – nešlechtěné nejstarší původní odrůdy pšenice, která je mnohem výživnější a čerstvě namletá obsahuje vysoký obsah antioxidantů. Obsahuje také nižší obsah lepku oproti ostatním vyšlechtěným odrůdám.

Kaše, Recepty|
Načíst další články

Jaký mixér používáme v receptech?

Všechny recepty pěkně pohromadě?

Zkuste mou videokuchařku, knihu nebo živý kurz

109 RAW jídel v jediném online kurzu

Prozkoumat kurzy

Workshop v mé Love of RAW kuchyni

Prozkoumat workshopy

Přehledné kuchařky a sezónní e-booky

Kouknout na kuchařky

Jaký mixér používáme v receptech?

Přejít nahoru