Meruňkové knedlíky (Preview)

Ingredience na těsto:
150 gramů  BIO zlatého lněného semínka
250 gramů BIO strouhaného kokosu
1–3 polévkové lžíce medu na doslazení těsta dle chuti
troška vody na slepení těsta

Raw máslo:
2 polévkové lžíce kokosového oleje smíchejte s jednou lžící medu a míchejte do té doby, než se obě ingredience spojí a vytvoří krásnou nažloutlou polevu podobnou máslu.

Postup:

Zlaté lněné semínko společně s kokosem rozmixujte v blenderu na mouku a nasypte ji do mísy. Přidejte trošku vody a med podle toho, jak chcete, aby bylo těsto sladké. Vzniklé těsto prohněťte a obalením celých nebo půlek vypeckovaných meruněk vytvarujte knedlíky. Na závěr je posypejte jemně pomletým kokosem a polijte RAW máslem.

 

Zpět na: Kurz přípravy hlavních RAW jídel (ukázka)
Přejít nahoru