Těstoviny s pestem a RAW parmazánem (Preview)

Ingredience na omáčku:


1 hrnek čerstvé bazalky
6 polévkových lžic za studena lisovaného olivového oleje
2 stroužky česneku
½ lžičky himaláské soli (VITALVIBE)
50 gramů BIO a RAW konopných semínek (VITALVIBE)

Těstoviny:

1 ks cukety

Postup:

Z okurky vytvoříme špagety pomocí spiralizéru (VITALVIBE) a vložíme do misky.

Postup:

Všechny přísady, kromě konopných semínek dejte do blenderu a rozmixujte do hladka, poté přidejte konopná semínka a jen promíchejte, tak aby zůstala celá. Do směsi vmíchejte ještě jemně nakrájenou bazalku.

Parmazán:

50 gramů BIO a RAW kešu ořechů (VITALVIBE)
1 stroužek česneku
1 lžička lahůdkového droždí ( VITALVIBE)
½ lžičky mořské soli

Postup:

V mlýnku na koření nebo blenderu rozmixujte všechny přísady do jemného prášku podobnému parmezánu.

Dokončení špaget:.

ŠpAgety promíchejte s omáčkou a posypte parmezánem a ozdobte třeba lístkem čerstvé bazalky.

 

Zpět na: Kurz přípravy hlavních RAW jídel (ukázka)
Přejít nahoru