Jeden z mých receptů na vánoční RAW cukroví, které jste si u mě mohli objednat. Tyto jednoduché sušenky skvěle chutnají a zvládne je připravit každý.
Raffaello kuličky
Course: Cukroví, DessertCuisine: vegan, rawDifficulty: Easy
Jeden z mých receptů na vánoční RAW cukroví, které jste si u mě mohli objednat. Tyto jednoduché sušenky skvěle chutnají a zvládne je připravit každý.
Ingredience
-
200 g BIO lískových oříšků
-
200 g BIO ovesných vloček
-
60 ml javorového sirupu nebo kokosového nektaru
-
60 ml kokosového oleje
-
1/2 čajové lžičky himálajské soli
Postup
- Do mixéru vložte oříšky, ovesné vločky a sůl. Opravdu nezapomeňte přidat před mixováním sůl. U tohoto receptu je důležité, aby se sůl dokonale promixovala s vločkami a oříšky. Uvidíte sami, jak moc úžasné těsto díky soli vznikne.
- Mixujte tak dlouho, než se vytvoří dokonale rozmixovaná hladká směs. Těsto vložte do mísy.
- Přidejte javorový sirup a rozehřátý (tekutý) kokosový olej.
- Následně vytvořte těsto – všechny ingredience ručně promíchejte.
- Na závěr vytvarujte kuličky, které vidličkou rozmáčkněte do tvaru sušenek.
- Sušenky můžete i upéct a vytvořit si tak veganskou verzi. Pečte na 180 stupňů po dobu 15 minut na pečícím papíru.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.