Variace na skvělou a velmi jednoduchou pažitkovou pomazánku se slunečnice.
Ingredience:
- 100 g BIO slunečnice – nejlépe namočené přes noc
- 1/2 okurky
- 2 lžíce BIO hořčice
- himálajská sůl
- malá hrst pažitky (část do pomazánky, část na ozdobu)
Postup:
Všechny ingredience rozmixujeme v mixéru. Část pažitky nasekáme nadrobno a vmícháme do pomazánky. Podáváme s krekry, plátky zeleniny nebo na domácím kváskovém chlebu.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.