Pažitková pomazánka

Variace na skvělou a velmi jednoduchou pažitkovou pomazánku se slunečnice.

Ingredience:

  • 100 g BIO slunečnice – nejlépe namočené přes noc
  • 1/2 okurky
  • 2 lžíce BIO hořčice
  • himálajská sůl
  • malá hrst pažitky (část do pomazánky, část na ozdobu)

Postup:
Všechny ingredience rozmixujeme v mixéru. Část pažitky nasekáme nadrobno a vmícháme do pomazánky. Podáváme s krekry, plátky zeleniny nebo na domácím kváskovém chlebu.


Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2020-02-17T00:45:36+01:00
Přejít nahoru