Veganská „rybí” pomazánka

Tento recept je pro všechny milovníky veganských pomazánek.

Ingredience:

  • 250 g cizrny
  • 100 ml za studena lisovaného olivového oleje
  • 100 g RAW a BIO kešu ořechů
  • 1 cibule
  • 2 lžíce BIO hořčice
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 lžička nori vloček
  • 10 ks kuliček pepře
  • 50 ml vody
  • himalájská sůl

Postup:

Cizrnu si namočíme na minimálně 5 hodin do vody. Slijeme ji a uvaříme v čisté vodě doměkka cca 45 minut. Rozmixujeme v mixéru všechny ingredience bez cizrny a nori. Až je kešu tatarka umixovaná, ochutnáme, případně ještě dochutíme a přidáme cizrnu a nori vločky a vše rozmixujeme na hladkou pomazánku. Podáváme na domácím kváskovém chlebu, krekrech, RAW chlebíčcích nebo na plátky krájené zelenině.

Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2019-09-11T14:59:52+01:00
Přejít nahoru