Jeden z mých oblíbených salátů v raw variantě, který si vytvoříte během chvilky. Inspirovala mě Akasha restaurace na Bali, která je posatvena na konceptu living vibrant food.
Ingredience:
- 1 římský salát
- 50 g RAW a BIO kešu ořechů
- šťáva z 1/2 citronu
- 1 lžička BIO hořčice
- 1 lžička BIO jablečného octa
- 100 ml vody
- 2 stroužky česneku
- himalájská sůl
- na ozdobu – lámaný kešu sýr, cherry rajčátka
Postup:
Natrháme salát a dáme do mísy. V mixéru rozmixujeme všechny zbylé ingredience na zálivku. Nalijeme ji na salát a promícháme. Nahoru přidáme nakrájená cherry rajčátka a případně lámaný kešu sýr (viz recept ODKAZ). Pokud nebudute mít vyrobený kešu sýr, tak na něj můžete nastrouhat pár kešu či lískových oříšků.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.