Mandlové veganské ovesky

Vyzkoušejte recept na jednoduché a božsky dobré veganské ovesné sušenky s mandlemi. Mám pro vás tip i na nepečenou verzi.

Ingredience:

  • 200 g BIO mandlí
  • 150 g BIO ovesných vloček
  • 100 ml BIO kokosového oleje
  • 5 lžic jáhlových pukanců
  • 5 lžic javorového sirupu

Postup:
V mixéru rozmixujeme mandle a vločky. Směs přemístíme do misky, přidáme všechny ostatní ingredience, zamícháme a uděláme těsto. Z těsta vytvarujeme sušenky a dáme je na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme 10-15 minut při 160°C dle toho, jak chceme mít sušenky křupavé.

Pokud je nechceme péct, můžeme z nich ukoulet kuličky a vložit je do košíčků.

Tip: Vyzkoušejte ještě jednodušší a božskou verzi salted almond.


Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2020-11-19T16:13:57+01:00
Přejít nahoru