Vyzkoušejte recept na jednoduché a božsky dobré veganské ovesné sušenky s mandlemi. Mám pro vás tip i na nepečenou verzi.
Ingredience:
- 200 g BIO mandlí
- 150 g BIO ovesných vloček
- 100 ml BIO kokosového oleje
- 5 lžic jáhlových pukanců
- 5 lžic javorového sirupu
Postup:
V mixéru rozmixujeme mandle a vločky. Směs přemístíme do misky, přidáme všechny ostatní ingredience, zamícháme a uděláme těsto. Z těsta vytvarujeme sušenky a dáme je na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme 10-15 minut při 160°C dle toho, jak chceme mít sušenky křupavé.
Pokud je nechceme péct, můžeme z nich ukoulet kuličky a vložit je do košíčků.
Tip: Vyzkoušejte ještě jednodušší a božskou verzi salted almond.
Můj mixér
Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)
Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma
Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.
Nejprodávanější na Love of Raw
- Sleva!Procestovala jsem všechny RAW restaurace na Bali a vybrala ty nejlepší recepty z nich.