Salted cacao – sušenky, do kterých se zamilujete

Sdílím s vámi další recept na sušenky z mého nejoblíbenějšího sušenkového těsta. Poklad z vesmíru, který si zaručeně zamilujete :-)
Recept vyzkoušejte i v nejrůznějších obměnách. Kešu totiž můžete nahradit lískovými a vlašskými ořechy nebo mandlemi.

Salted cacao – sušenky, které si zamilujete

Course: Cukroví, Dezerty, ReceptyCuisine: RAW, veganDifficulty: Easy
Čas přípravy

10

minutes
Čas pečení

15

minutes
Celkový čas

25

minutes

Sdílím s vámi další recept na sušenky z mého nejoblíbenějšího sušenkového těsta. Poklad z vesmíru, který si zaručeně zamilujete.
Recept vyzkoušejte i v nejrůznějších obměnách. Kešu totiž můžete nahradit lískovými a vlašskými ořechy nebo mandlemi.

Ingredience

Postup

  • Do mixéru vložte kešu, ovesné vločky, kakao a sůl. Opravdu nezapomeňte přidat před mixováním sůl. U tohoto receptu je důležité, aby se sůl dokonale promixovala s vločkami a mandlemi. Uvidíte sami, jak moc úžasné těsto díky soli vznikne.
  • Mixujte tak dlouho, než se vytvoří dokonale rozmixovaná hladká směs.
  • Těsto vložte do mísy. Přidejte javorový sirup a rozehřátý (tekutý) kokosový olej.
  • Vytvořte těsto – všechny ingredience ručně promíchejte.
  • Vytvořte kuličky, které vidličkou nebo razítkem rozmáčkněte do tvaru sušenek.
  • Sušenky můžete i upéct a vytvořit si tak veganskou verzi. Pečte na 180 stupňů po dobu 15 minut na pečícím papíru.

Video

Poznámky

  • TIP: Vyzkoušejte i obměny, kde mandle nahradíte lískovými, vlašskými nebo kešu ořechy.
    Miluju třeba mandlovou verzi Salted almond.

Můj mixér

Protože se mě hodně lidí ptá, jak je to s mixéry a který mixér používám na svých kurzech a doma, tak jsem se rozhodla, že sepíšu svoji zkušenost a doporučení na mixér. Byla to dlouhá cesta a spousta hledání, než jsem našla toho pravého… :)

Článek k přečtení na mém blogu zde: Vše o mixéru, který používám na všech svých kurzech, videoreceptech a doma

Mixér můžete zakoupit v mém e-shopu a k němu si vybrat jednu z mých RAW kuchařek ZDARMA.


Nejprodávanější na Love of Raw

2022-02-07T19:08:47+01:00
Přejít nahoru